Për ne

Horeca LLC është një kompani private e cila filloi si një kompani shërbimi për pajisje shtëpiake në fillim të vitit 1980 në Prishtinë.

Gjatë viteve të fundit ne kemi zhvilluar dhe vazhdojmë të zgjerojmë në mënyrë progresive programin tonë të shërbimit, i cili përfshin një spektër të gjerë të aktiviteteve.

Ne kemi mbi 20 vjet përvojë në fushën e HO-RE-CA që merret me servisim dhe mirëmbajtje të kuzhinave profesionale, dhe si pjesë e kësaj ne punojmë me tregun e përgjithshëm dhe si dhe zinxhirin QSR.

Më shumë

Klientët

mrbet
mr bet casino
dr bet
dr bet casino
mr bet casino paga
mr bet
online casino
mr bet casino
mr bet casino como retirar dinheiro
mr bet