KARIERA NË HORECA LLC

Ne jemi të lumtur t’ju njoftojmë se ne jemi gjithmonë të hapur për ekspertë të rinj dhe burime të reja energjie.

Nëse vërtet besoni se jeni një prej tyre, mos ngurroni të na kontaktoni përmes formularit më poshtë dhe të na dërgoni CV -në tuaj të përditësuar.

Click or drag a file to this area to upload.